Twinkly – božićna rasvjeta nove generacije

Ususret razdoblju blagdana koje nam se bliži predstavljamo Twinkly, novu generaciju prigodne rasvjete. Tradicionalna božićna rasvjeta iz godine u godinu evoluira, a posljednji svjetski trend predstavlja upravo Twinkly tehnologija.  Posrijedi je led linijska rasvjeta kojom se upravlja posredstvom pametnog telefona, računala ili tableta, s integriranim Wi-Fi sustavom i neograničenim brojem efekata koji su posve prilagodljivi željama korisnika i zahtjevima prostora i vrlo jednostavni za primjenu tek uz dodir na ekranu. 

 

Profesionalna Novogodišnja rasvjeta

 

Jednostavna instalacija, tisuće mogućnosti


Inovacija i popularnost Twinkly tehnologije krije se u aplikaciji koja pomoću kamere pametnog uređaja može detektirati svaku pojedinačnu led lampicu. Nakon što ste na željeno mjesto postavili dekoraciju jednostavno snimite fotografiju korištenjem aplikacije koja mapira prostor i nudi niz efektnih svjetlosnih rješenja. 

 

Profesionalna Novogodišnja, Božićna i prigodna rasvjeta

 

Zapanjujući efekti i prilagođena rješenja


Twinkly aplikacija korisnicima nudi iznimno šaroliku galeriju svjetlosnih izvedbi, ali pruža i mogućnost kreiranja vlastite vizije širokom paletom dostupnih boja. Prelaskom prsta preko fotografije, željenu boju lampica smještate u prostor gdje ste postavili dekoraciju. Ispisivanje riječi, kreiranje raznih oblika i likova uz Twinkly sustav postalo je jednostavnije nego ikada ranije te vrlo praktično za osobne i poslovne prostore. Twinkly prigodna rasvjeta odnedavno je dostupna i u Salonu Prggin. Posjetite nas i učinite ove blagdane najčarobnijima! 

 

Profesionalna Novogodišnja, Božićna i prigodna rasvjeta