O nama

Svjetlost života

30 godina tvrtke Prggin_rasvjeta Od samih početaka naš je cilj bio pronaći i pružiti najviše od svjetla. Svjetlo je više tek od osvjetljavanja prostora. Ono je doživljaj, ugođaj, uspomena, medij za izražavanje osobnosti. 

Vođeni upravo tim idejama ušli smo u svijet svjetla te kao tvrtka poslujemo sve od 1982. 

Tijekom godina, naš su fokus postala rasvjetna tijela koja su dio čiste kreacije, nastala sa željom da pruže vrhunsko iskustvo i ispričaju najsjajnije priče. 

Potraga za osvjetljenjem koje pruža najviše dovela nas je do vodećih svjetskih dizajnera rasvjete te danas naš asortiman čine sve vrste rasvjetnih tijela s potpisom top brendova industrije. 

U našoj ponudi su arhitektonska rasvjeta, dekorativna i prigodna rasvjeta, led rasvjetna tijela i dodaci te sve vrste rasvjete za opremanje interijera i eksterijera. 

Cilj nam je u radu maksimalno se prilagoditi potrebama i željama naših klijenata te zajednički kreirati najbolje rješenje. 

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, usmjerenosti na zadovoljstvo klijenata i kontinuiranom traganju za najkvalitetnijim proizvodima, stekli smo status jedne od vodećih hrvatskih kompanija u kontekstu premium i prigodne rasvjete. 

Na istim temeljima i dalje nastavljamo graditi svoju priču te se veselimo svim budućim suradnjama!