Jeste li već susreli božićne 3D dekoracije?

 

Blagdanske dekoracije sastavni su dio za mnoge najljepšeg dijela godine koji je pred nama, a svjetleće 3D animacije idealno su rješenje za ukrašavanje vanjskih, ali i unutarnjih prostora tijekom sezone blagdana. 

 

Svjetleći 3D oblik snjegovic i kugle


Različiti animirani božićni svjetleći oblici novina su svijeta rasvjete te ih još uvijek rjeđe viđamo u privatnim i poslovnim prostorima. Dinamične svjetleće 3D dekoracije pobuđuju emocije, stvaraju uspomene ili ih oživljavaju i bez dvojbe novogodišnje ukrašavanje čine upečatljivim. Zahvaljujući LED tehnologiji, dizajn padalica različitih dužina omogućuje animaciju padanja snijega što doprinosi posebnom blagdanskom ugođaju i atmosferi. Osim svjetlećih padalica, vanjski prostor, bilo da je posrijedi poslovni prostor ili dvorište, možete ukrasiti i jedinstvenim 3D oblicima. 

 

Svjetleći 3D oblik saonice i jelen

 

Svjetleći snjegović, svjetleći jelen sa saonicama, razni drugi božićni ukrasi za dvorište kao i oblici rađeni po mjeri i specifičnoj potrebi klijenta, dio su naše ponude prigodne rasvjete.

 

Svjetleći oblik za stup

 

Prilikom dekoriranja 3D animiranim oblicima važno je ne pretjerati i postaviti padalice na mjesto gdje će najviše doći do izražaja. 

Kombiniranje većeg broja 3D animiranih oblika ne bismo preporučili kako bi se izbjegao kič, ali možda želite baš to i zaobiđete naš savjet.😉

Na linku su dostupni 3D svjetleći oblici koje nudi Prggin rasvjeta te vjerujemo da ćete pronaći baš pravi za sebe!