Blagdanska rasvjeta: novi svjetleći oblici i dekoracije!

 

Božićne lampice, šareni led svjetleći oblici, led linije i sige zaslužni su za čaroliju, za mnoge, najradosnijeg dijela godine –  sezone zimskih blagdana! Ulice i trgovi postaju mjesta na kojima nastaju uspomene, za najmlađe one prve, a za starije one kojima se žele vraćati. Početak jeseni idealno je vrijeme za planiranje blagdanske rasvjete za gradove, poslovne prostore i događaje. Kao i svake godine dosad, i ove smo godine obogatili svoju ponudu prigodne rasvjete. 

 

Božićna rasvjeta za ukrašavanje ulica

Osim BSS i BSR linija, popularne blagdanske dekoracije za gradske ulice su i plošni svjetleći oblici s veselim motivima Božića – snjegovićem, božićnom zvijezdom, pahuljicom, gingermanom, drvcem...
Uz naše već postojeće svjetleće oblike koje ste zasigurno sretali tijekom šetnji u sezoni blagdana, u nastavku razgledajte i nove modele. 

 

Profesionalna Novogodišnja rasvjeta

 

Profesionalna Novogodišnja rasvjeta za gradove i opčine

 

Novi 3D svjetleći dekorativni oblici

Samostojeće 3D božićne dekoracije idealne su za ukrašavanje unutarnjih i vanjskih poslovnih prostora, trgovačkih centara, parkova i trgova. Efektne, razigrane i otporne na vanjske uvjete u svaki će prostor unijeti duh blagdana.

 

Novi Novogodišnji svjetleći oblici

 

Svjetleći oblici za stupove

 

Personalizirane božićne dekoracije

Osim bogate ponude blagdanskih dekoracija, nudimo i mogućnost izrade i montaže dekoracija po vašim željama. Ako želite naglasiti posebnost vlastite tvrtke, grada ili regije, opcija su i posve prilagođena svjetlosna rješenja. 

 

Svjtleće Novogodišnje dekoracije

 

Blagdansko ukrašavanje gradova

Iza nas je dugogodišnje iskustvo osmišljavanja i montaže prigodne rasvjete te su nam brojni inozemni i hrvatski gradovi povjerili blagdansko uređenje svojih trgova i ulica, od Vukovara i Županje, preko Zagreba i Varaždina do Raba i Korčule te mnogobrojnih drugih. 
Veselimo se još jednoj godini kreiranja blagdanske čarolije! Za više informacija, obratite nam se na info@prggin.hr i prigodna@prggin.hr.