5 razloga zašto ni ove godine ne treba napustiti blagdansku rasvjetu!

 

 

Iako smo globalno suočeni s krizom energenata, poskupljenjima i posljedičnim planovima uštede, donosimo (barem) pet razloga zašto ni ove godine ne treba odustati od čarolije koju nam u živote svake godine donosi blagdanska rasvjeta!  

 

1.    Prigodna rasvjeta nezaobilazno je obilježje svakoga slavlja  


Božićne lampice neizostavni su dio sezone blagdana kojoj se veselimo već s prvim naznakama zime. Ulice obasjane svjetlima, lampice na kućama i u dvorištima, blagdanska rasvjeta na pročeljima poslovnih zgrada značajan su dio za mnoge najveselijeg dijela godine – sezone blagdana i iščekivanja godine pred nama. 

Profesionalna Novogodišnja rasvjeta

 

Blagdanska rasvjeta je stoga mnogo više tek od ukrasa. Simbol je nade, darivanja, činjenja dobra i donošenja novih, boljih odluka. Donosi optimizam, vraća nas u djetinjstvo te mjesta i gradove puni posebnim osjećajem koji dalje nosimo sa sobom! Emocionalna komponenta blagdanske rasvjete je neupitna te je postala dio globalne tradicije za sve generacije! 

 

Profesionalna Novogodišnja rasvjeta

 

2.    Blagdanske dekoracije podižu raspoloženje i danju 

Bez obzira jesu li vaš izbor svjetleći snjegovići, ukrasna božićna drvca ili slične 3D dekoracije, uvijek je odlično rješenje da su one i danju magične kao i noću. 
 

Profesionalna Božićna rasvjeta


Tijekom blagdanske sezone cilj je probuditi tu posebnu emociju koju pamtimo, nevezano uz doba dana. Upravo zato birajte dekoracije koje šire veselje i stvaraju uspomene u svako doba dana, kako za najmlađe, tako i za starije! 

 

3.    LED rasvjeta omogućava kontrolirano osvjetljenje 

 

Profesionalna Novogodišnja rasvjeta svjetleći 3D oblici


Značajna prednost LED rasvjete je upravljanje svjetlom. Jednostavno, programom ili manualno, možete je uključivati i isključivati tijekom dana i noći te joj odrediti vrijeme trajanja, a upravo su LED svjetla unijela revoluciju i u blagdansku rasvjetu. Moguće je stvoriti doživljaj blagdana i slavlja i pritom voditi brigu o uštedi energije! 

 

Profesionalna Novogodišnja rasvjeta

 

4.    Energetski učinkovita LED blagdanska rasvjeta donosi uštedu

 

LED svjetla već se uvelike koriste u prigodnoj rasvjeti. LED rasvjeta je sigurna, dugotrajna, pruža mogućnost širokog spektra boja i troši čak 90% manje energije nego konvencionalne žarulje (rasvjeta). Neka od rješenja koja nudimo jamče blagdanski doživljaj i energetsku učinkovitost uz dakako svima potrebne uštede. 

 

Profesionalna Novogodišnja rasvjeta Stožasti bor

 

5.    Optimizirana blagdanska rasvjeta  


U svijetu u kojemu se iz dana u dan sve više oslanjamo na tehnologiju, šteta je propustiti dosege suvremene tehnologije! Svjetlosne kugle kroz koje se prolazi, šarene lampice za stabla i parkove, osvjetljeni oblici baš po vašoj ideji ili osvjetljeni logotipi umetnuti u 3D dizajn po mjeri, samo su neke od mogućnosti koje su sada i dostupne, a među ostalim donosi ih Tinkly PRO lighting. Uz sve prednosti koje donosi suvremena prigodna rasvjeta, vjerujemo da će i blagdani pred nama širiti čaroliju svjetla!